Home Cooking

פותנה ג'אבר חוזרת למטבח עם המתכונים הביתיים והמסורתיים שלה והפעם שלושה רעיונות לצהריים שהילדים שלכם יאהבו.

קציצות עם אורז
דירוג מתכונים
דרגת קושי: קל להכנה, בינוני, למתקדמים
זמן הכנה: מהיר/ עד שעה הכנה/ לוקח את הזמן
מצרכים
כוס וחצי אורז
מים
עגבניה
5 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
חצי בצל יבש
חצי קילו בשר בקר טחון
כמון
בהארט
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את האורז עם קצת מלח
חותכים את העגבניה
קוצצים את הבצל דק
משחימים את הבצל במחבת עמוקה
מוסיפים את השום כתוש
מוסיפים את העגבניות
מערבבים הכל יחד
מתבלים את הבשר עם מלח, בהארט, כמון
מכינים כדורי בשר
מצרפים את הקציצות למחבת ומטגנים משני הצדדים
בקערה נפרדת מדללים את הרסק עם מים עם מעט מלח
מפזרים את הרסק על הקציצות ומבשלים על אש נמוכה לעוד רבע שעה בערך
מסדרים בצלחת את האורז ועליו את הקציצות

ניתן לעשות את זה רק עם הרוטב ובלי הבשר

פסטה עם שני רטבים
דירוג מתכונים
דרגת קושי: קל להכנה, בינוני, למתקדמים
זמן הכנה: מהיר/ עד שעה הכנה/ לוקח את הזמן

זיתים ובולגרית
מצרכים
חבילת פסטה מסולסלת
שמן זית
בולגרית קוביות 250 גרם
זיתים ירוקים מגולענים
מלח
פלפל לבן
בזיליקום טרי
אופן הכנה
בסיר מבשלים את הפסטה עם מעט מלח
לוקחים מחצית מכמות הפסטה, מפזרים מעל את הגבינה והזיתים מזליפים שמן זית.
מתבלים ומערבבים
מוסיפים עלי בזיליקום
אחד המאכלים האהובים על ריף הבן שלי. אפשר בכיף לקחת אותה מחוץ לבית לטיולים או לפיקניקים זה מחזיק מעמד וזה טעים.

פסטה עם אפונה שום וכוסברה
דירוג מתכונים
דרגת קושי: קל להכנה, בינוני, למתקדמים
זמן הכנה: מהיר/ עד שעה הכנה/ לוקח את הזמן
מצרכים
פסטה מסולסלת
חצי שקית אפונה קפואה
שמן זית
7 שיני שום
כוסברה
אופן הכנה
מרתיחים את האפונה
כותשים את השום ומטגנים בשמן זית
מעבירים את האפונה למחבת השום ומערבבים
מבשלים כעשר דקות על אש נמוכה
מוסיפים את הפסטה למחבת לשתי דקות
קוצצים הסכין הזו מאפשר תנועה קלה ונוחה את הכוסברה ושמים מעל

פירה אפוי עם בשר
דירוג מתכונים
דרגת קושי: קל להכנה, בינוני, למתקדמים
זמן הכנה: מהיר/ עד שעה הכנה/ לוקח את הזמן

מצרכים
6 תפוחי אדמה גדולים
חצי קילו בשר
בצל קטן חתוך דק
מלח פטרוזיליה
3 כפות שמן זית
שמן לטיגון
בהרט
אופן ההכנה
מבשלים את התפוח אדמה בסטימר
מעבירים את תפוחי האדמה לבלנדר ומועכים לפירה עם שמן זית ומלח
משמנים מחבת בשמן מטגנים את הבצל
מוסיפים לזה את הבשר המלח, הבהרט והפטרוזיליה
מסדרים בתבנית שכבה של פירה מעליה שכבת בשר וסוגרים עם שכבת פירה
מכניסים לתנור להשחמה

מומלצים

walla_ssr_page_has_been_loaded_successfullywalla_ssr_page_has_been_loaded_successfully