פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מומלצים

      מתכון בטוח: עונה 4 פרק 9
      Matkon Batuah

      פרוסות סלמון צרובות

      מתכון בטוח של איילת לטוביץ' לפרוסות סלמון צרובות בציפוי תבלינים על מצע סלט קיסר.

      4 מנות

      החומרים:
      1 כף גרגירי קימל
      סרטי קליפה מתפוז אחד
      מלח
      180 גרם פילה סלמון, טרי-טרי-טרי, נקי מעור ומאדרות
      4 כפות שמן זית
      לב יפה של חסה ערבית, מפורק לעלים ושטוף
      1 כוס עלי רשאד

      לרוטב הקיסר:
      ½ כוס גבינת פרמזן איטלקית מגוררת
      1 חלמון
      2 שיני שום
      2 כפות חרדל דיז'ון חלק וחריף
      מלח גס
      פלפל שחור גרוס
      ½ כוס מיץ לימון
      1 כוס שמן זית

      אופן ההכנה:
      1. על אש בינונית מחממים מחבת כבדה קטנה ומייבשים עליה את קליפת התפוז.
      2. חותכים את הקליפה לפיסות, מניחים לה להצטנן ואז טוחנים אותה במטחנת תבלינים או בבלנדר יחד עם הקימל ומעט מלח.
      3. מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את כל חומרי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק וטעים.
      4. מכינים את הדגים: על אש גבוהה מחממים מחבת כבדה גדולה ומוסיפים לה את שמן הזית.
      5. טובלים את פילה הסלמון בתערובת הקימל מכל צדדיו וצורבים על המחבת 20 שניות מכל צד.
      6. בקערה גדולה מערבבים את החסה עם הרוטב ומעבירים את הסלט לצלחת הגשה. מניחים מעל את עלי הרשאד.
      7. חותכים את הסלמון ל-4 פיסות שוות בגודלן ואז חוצים כל פרוסה לשתיים. מניחים את הסלמון על העלים ומגישים מיד.

      • עונה 4

        מתכונים לדגים