פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מומלצים

      מתכון בטוח: עונה 5 פרק 19
      Matkon Batuah

      תבשיל קינואה ועדשים כתומות

      מתכון בטוח של שי לי ליפא לתבשיל קינואה עם עדשים כתומות.

      6-4 מנות
      חומרים:
      1 כף שמן קנולה
      3/4 כוס קינואה
      1/2 כוס עדשים כתומות
      מעט מלח
      1/2 1 כוסות (360 מ"ל) מים רותחים
      1 כפית רוטב סויה

      אופן ההכנה:
      1. מחממים סיר בינוני על אש בינונית. מוסיפים את השמן, הקינואה, העדשים ומעט מלח. מטגנים כדקה, תוך כדי ערבוב, עד שהקינואה והעדשים מקבלות ברק. מוסיפים את המים הרותחים ורוטב הסויה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
      2. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כ-15 דקות, עד שהקינואה שקופה ורכה. מכבים את האש, מערבבים ומכסים שוב במשך 10 דקות. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שלושה ימים.

      • עונה 5

        מתכונים לתוספות