פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מומלצים

      מתכון בטוח: עונה 5 פרק 17
      Matkon Batuah

      קציצות אדממה

      החטיף הטבעי והבריא כל כך, הופך לקציצות טעימות בידיה של שי-לי ליפא.

      10 קציצות

      חומרים:
      1 שקית (400 גרם) פולי סויה (אדממה), קלופים
      1 בצל ירוק, קצוץ (החלק הלבן והירוק בהיר בלבד)
      2 שיני שום, קלופות וקצוצות גס
      2 ביצים
      1/3 כוס פירורי לחם
      מעט מלח
      שמן קנולה, לטיגון

      אופן ההכנה:
      1. חולטים את פולי הסויה במים רותחים כ-2 דקות. מעבירים למסננת ומצננים היטב.
      2. מעבירים את פולי הסויה למעבד מזון. מוסיפים את הבצל הירוק והשום ומעבדים לתערובת אחידה (לילדים מעל גיל 9 חודשים או למבוגרים אפשר לרסק את הפולים באופן חלקי).
      3. מעבירים את התערובת לקערה. מוסיפים את הביצים ופירורי הלחם ומערבבים היטב. יוצרים מהתערובת 10 קציצות פחוסות.
      4. יוצקים למחבת טפלון שמן בגובה 1 ס"מ ומחממים על אש בינונית. מטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר, אפשר לצד גבינה לבנה או יוגורט סמיך. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שלושה ימים.

      • עונה 5

        מתכונים לתוספות