מתכון בטוחעונה 1 פרק 2

Matkon Batuah

שי-לי ליפא מבשלת מרק טעים ובעיקר מזין.

6-4 מנות
חומרים:
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני, קלוף קצוץ דק
2 שיני שום, קלופות וקצוצות דק
1/2 שקית (400 גרם) אפונה קפואה
3 כוסות (720 מ"ל) מים
מעט מלח
1/2 כוס פסטה לתינוקות

אופן ההכנה:
1. מחממים סיר על אש נמוכה-בינונית. מוסיפים את שמן הזית והבצל. מאדים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבצל רך. מוסיפים את השום ומאדים כדקה.
2. מוסיפים את האפונה, המים ומעט מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-5 דקות או עד שהאפונה רכה.
3. מכבים את האש ומרסקים את המרק עם בלנדר מוט לתערובת חלקה ואחידה.
4. מדליקים שוב את האש. מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות או עד שהפסטה רכה. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים רותחים. מגישים מיד או שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שלושה ימים.

מומלצים

walla_ssr_page_has_been_loaded_successfullywalla_ssr_page_has_been_loaded_successfully