פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מומלצים

      מתכון בטוח: עונה 4 פרק 13
      Matkon Batuah

      ברבוניות עם סלט עגבניות

      בקלילות ובזריזות מכין השף ירון קסטנבוים ברבוניות עם סלט עגבניות, גבינת עזים ובזיליקום.

      חומרים:

      ל"קולי"
      2 עגבניות שטופות

      לסלט עגבניות:
      4 עגבניות
      8 עגבניות שרי תמר חצויות
      8 עגבניות שרי פרוסות לפרוסות דקות
      8 עגבניות צהובות, חתוכות לרבעים וחצי קלופות
      8 עלים מכל סוג: מיקרו בזיליקום (חתוך לפרוסות דקות), טרגון (עלים מופרדים)
      קמצוץ פלפל ירוק חריף, פרוס דק
      8 זיתי טאסוס מגולענים
      2 כפות מיץ לימון
      4 כפות שמן זית
      רוטב חומץ בלסמי מצומצם
      מלח גס פלפל שחור גרוס

      80 גר' גבינת עיזים (ממשפחת ה"סנט מור) מפוררים גס

      לברבוניה:
      10 פילטים של ברבוניה, נקיים מעצמות
      1 כף שמן זית
      1 כפית עראק

      אופן ההכנה:
      1. לקולי עגבניות: טוחנים שתי עגבניות בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה, שומרים בצד.

      2. הכנת הסלט: מפלטים 4 עגבניות קלופות וחתוכות לשישיות.
      שמים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור גרוס.

      3. הכנת הברבוניות: מחממים מחבת לחום גבוה, מוסיפים שמן זית. ממליחים ומפלפלים את הנתחים וצולים כדקה וחצי על צד העור בלבד. בוזקים עראק, מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.

      מניחים את העגבניות החתוכות על צלחת, יוצקים מרסק העגבניות באופן חופשי,מניחים את ירקות הסלט, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, בלסמי מצומצם, מלח ופלפל. מפזרים את גבינת עיזים, את פילה ברבוניה ומגישים.

      • עונה 4

        מתכונים לדגים